Nanoblogg.se

Cateringfirma fixar maten till festen

Att slå till med en storslagen fest kräver att man har riktigt bra mat. Alla blir gladare när de får äta gott och blir mätta. Anlita därför en cateringfirma.

Stefan och Stina var redo att slå på stort. Nu var året då de fyllde hundra år, utan att faktiskt bli pensionärer. För att kunna ordna en stor fest valde de att slå ihop sina femtioårsdagar. De var trots allt sambos och fyllde år inom samma månad. Det var giltigt att säga att de fyllde hundra år då, tyckte de.

De skulle hyra en stor lokal så att alla fick bra med plats. Dessutom skulle de inte bli hindrade av dåligt väder. De kollade även upp några olika band som de ville skulle komma och uppträda. Sedan planering av maten som, tro det eller ej, inte var det enklaste att fixa.

Mat för alla hos cateringfirma

Självklart skulle de bjuda sina gäster på mat. Stina och Stefan började ringa runt till gästerna för att fråga om matpreferenser men kände snabbt att festmaten var näst intill omöjlig att få till. Sven var laktosintolerant, Nina åt inte kött, Karl hade glutenallergi, och så fortsatte det. De insåg snabbt att de var tvungna att ta hjälp även här.

Stefan och Stina ringde in cateringfirman och lät dem stå för all mat. De hade mat för alla gäster och alla deras preferenser. Dessutom var maten otroligt god. Med bra färskvaror och såklart en bra kock var alla gäster nöjda med maten. Planeringen kunde inte ha gått bättre.

Back to Top