Nanoblogg.se

Golvläggare i Stockholm specialiserade på trägolv och parkett

Har ni ett väldigt slitet golv som behöver bytas ut? Ta då hjälp av en golvläggare i Stockholm som både säljer och lägger in nya golv. Här är några tips.

Ska man byta ut sina slitna golv lönar det sig att satsa på kvalitet, exempelvis massivt trä eller parkett. Ett snyggt golv av bra kvalitet höjer värdet på bostaden. En annan fördel med trägolv är att de går att fräscha upp när de blir slitna. Att slipa ett golv är dessutom betydligt billigare än att lägga ett nytt.

När man väljer golv blir det oftast bäst om man utgår från rummets storlek, inredningen, husets arkitektur och byggnadsår. Såväl parkett som plankgolv passar till både modern och äldre klassisk arkitektur. Men för att skapa harmoni måste stavarna eller plankorna anpassas efter rummets storlek.

Så mycket kostar det att låta en golvläggare lägga ett nytt trägolv

Det är vanligt med trägolv i gran, furu och ek, men det finns så klart också många andra träslag. Väljer man ett golv som är gjort av ek får man ett tåligt golv som klarar det mesta. Ek är också ett träslag som går bra att färga med en pigmenterad olja om man vill ha ett lite mörkare eller ljusare golv.

Hur mycket det kostar att lägga ett trägolv beror på hur stort rummet är och vilket slags trägolv man vill ha. Ofta blir det bäst om man vänder sig till en golvläggare i Stockholm som är specialiserade på materialet trä och som även säljer trägolv.

Back to Top