Nanoblogg.se

Hyra buss och njuta av hårdrock

Det finns inget bättre för en företagare än att kunna ge personalen det där lilla extra. Som att hyra buss och ta alla på en rockkonsert i en häftig miljö.

Den lilla fabriken hade haft fullt upp under flera månader och alla hade huggit i lite extra. När ordrarna ramlade in fanns inte tillräckligt med extrapersonal, så de fast anställda fick ta fler övertidstimmar. Något som inneburit att företaget hade klarat budgeten tidigt och de senaste månaderna bara plockat in vinst.

Anders funderade på vad han kunna göra för att visa sin uppskattning. Svaret kom en dag när han tittade in i fikarummet för en kaffe. Han kom in mitt i en diskussion om musik. Eller diskussion var nog fel ord. De pratade hårdrock, något som alla verkade gilla. För tillfället diskuterades bandet Kiss.

Hyra buss och få hela paketet

Det var när en av de anställda pratade drömskt om en konsert med bandet i Sverige som hans instinkter vaknade. Han gick till kontoret och stängde dörren om sig och googlade “Kiss Sverige”. Det visade sig att en bussuthyrning i Uppsala hade resor till en av dessa konserter och han tog fram mobilen för att ringa med det samma.

Bussföretaget hade mycket riktigt resor, men då Anders var ute i god tid kunde de erbjuda honom att hyra en buss för bara hans gäng. I bokningen skulle det ingå resa och biljetter till konserten. Bättre kunde det inte bli. Han bad om ett kostnadsförslag och kunde inte få allt klart fort nog så han fick berätta för medarbetarna om sin överraskning.

Back to Top