Nanoblogg.se

Kom vidare i karriären med hjälp av Rusta och matcha

Om du har varit i kontakt med Arbetsförmedlingen så vet du säkert att de kan erbjuda flera olika tjänster. Rusta och matcha är en ny tjänst som kan hjälpa dig på din väg mot drömjobbet.

Att känna att man trivs med sitt jobb och att ens kvaliteter där får komma fram på ett bra sätt betyder mycket för hur nöjd man är med livet i allmänhet. Som arbetssökande som skickat ut ansökningsbrev på ansökningsbrev utan att få napp, är det lätt att känna hopplöshet. Kanske har du börjat tvivla på att du någonsin kommer att hitta rätt jobb, eller än värre, börjat tvivla på dina egna förmågor och kvaliteter.

Om det var länge sedan du hade ett jobb och dina ansträngningar för att hitta ett nytt inte tycks ge någon frukt, kan du behöva lite extra hjälp på vägen. Förmodligen har du varit i kontakt med Arbetsförmedlingen under den tiden som du sökt jobb, men du kanske ännu inte tagit del av de tjänster som de kan erbjuda.

Rusta och matcha hjälper dig på vägen mot drömjobbet

En ny tjänst som erbjuds via Arbetsförmedlingen är rusta och matcha. Genom rusta och matcha får du en personlig handläggare som är tänkt att fungera som en karriärcoach för dig. Hen kommer att göra en grundlig kartläggning och plan tillsammans med dig, för att därefter hjälpa dig med de steg som behövs för att du ska nå ditt mål – ett arbete eller en utbildning som du kan trivas med.

Back to Top