Nanoblogg.se

Mäklare på Hisingen – för alla sorters fastigheter

När man ska genomföra en bostadsaffär på Hisingen finns det tips för en trygg affär. Ett tips är att anlita en erfaren mäklare på Hisingen som kan området.

Lenas buss rullade på Älvsborgsbron. Hon älskade verkligen den här utsikten från bussen. Även dessa gråtunga dagar då man knappt såg hamnen eller havet. Men soliga dagar var än bättre, då försvann nästan luften ur lungorna för att det var så vackert. För varje dag som bussen rullade över bron blev Lena mer och mer säker, det var på Hisingen hon hörde hemma.

Hennes gotländska kompis pratade alltid så ljuvligt om hur det var att komma hem till ”öjn”. För Lena var det Hisingen. Hon ville inte bara arbeta på Hisingen utan även leva sitt liv där. Det var helt klart läge att ta kontakt med en fastighetsmäklare på Hisingen och se vad de kunde erbjuda.

Hisingens mäklare är erfarna och kunniga

Hon behövde inte bo med omedelbar access till havet och älven, men hon ville gärna ha vattnet inom promenadavstånd. I många år hade Lena önskat att hon skulle kunna ha hund, och hittade hon bara rätt bostad kunde hon skaffa en. Det vore drömmen, att ta med den på promenad i de ljuvliga och hundvänliga promenadslingorna.

Lena bestämde sig medan bussen rullade av bron. Hon skulle ge sig själv 12 månader för en förändring. Kanske kunde det bli både ett nytt hem och en ljuvlig hund. Hon skulle inte bara bo någonstans för att bo. Hon skulle ha en bostad hon själv valt.

Back to Top