Nanoblogg.se

Stor fördel med en verkstad som har allt – som Mekonomen i Häggvik

Däckskifte, bilservice, reparationer och däckförvaring. Livet blir mycket enklare med en verkstad med ett komplett utbud av tjänster. Testa Mekonomen i Häggvik.

Att ha bil är visserligen bekvämt och bor man på landsbygden kan det även vara en nödvändighet. Men att ha bil innebär också en hel del arbete då det gäller att också sköta om den. Bilservice och däckskifte är bara några av de saker som regelbundet måste göras om man vill kunna köra sin bil året om utan besvär.

Det bästa man kan göra som bilägare är att hitta en pålitlig bilverkstad med ett brett utbud av tjänster. Då vet man vem man ska vända sig till när bilen behöver service eller när den har gått sönder. Att alltid lämna bilen till samma verkstad i stället för att leta upp en ny varje gång gör att man sparar tid. Men att bygga upp en kundrelation gör också att man vanligtvis får ännu bättre service.

Däckbyte och förvaring hos Mekonomen i Häggvik

Vill man kunna köra sin bil året om måste man skifta däck när vädret slår om. Från den första december till den sista mars är det vinterdäck som gäller enligt lagen. Resterande tid och när vägarna är bara ska man ha sommardäck på bilen. Det går att själv skifta däck på bilen men det är betydligt enklare att ta hjälp av en bilverkstad.

För att slippa släpa hem smutsiga däck i bilen och förvara källaren kan man vända sig till en bilverkstad som även erbjuder förvaring i däckhotell som exempelvis Mekonomen i Häggvik. Bildäck som förvaras i däckhotell håller också längre eftersom förvaringsutrymmet är mörkt, svalt och med kontrollerad luftfuktighet.

Back to Top