Nanoblogg.se

Badrumsrenovering med bra resultat i Stockholm

En kombination av professionell hjälp och egen kompetens är bra när det är dags för badrumsrenovering i Stockholm. Det gör livet definitivt mycket lättare.

Kristin kände sig mer uppåt än på länge. De senaste åren hade hon gått i skola för att bli inredningsarkitekt. Nu var det dags att sätta kunskaperna på prov. Tanken var att hon skulle hjälpa en kompis med en badrumsrenovering i Stockholm. Hon skulle inte spackla och sätta kakel utan bara planera inredningen.

Tillsammans med vännen hade hon suttit många kvällar och diskuterat fram och tillbaka. Till sist hade de kommit fram till att vännen Anna ville han en modern och ganska avskalad inredning. När de kommit fram till det satte de sig för att lista vad de behövde köpa in och sedan anlita hantverkare.

Bra samarbete vid badrumsrenovering

Företagen de anlitat skickade en hantverkare för att prata med Kristins kompis. Då hade Kristin också varit där och hade fått blickar av beundran av hantverkaren som insett att hon hade utbildning i det de diskuterade. Anton, som han hette, hade några rent praktiska inlägg men annars var de överens om det mesta.

Anton var tacksam över den noggranna och tydliga renoveringsplaneringen som Kristin gjort. Det gjorde hans arbete betydligt enklare då han inte behövde fråga om saker hela tiden. Arbetet löpte på smidigt och rörmokare, kakelsättare och alla andra hantverkare avlöste varandra. Resultatet blev fantastiskt och Kristin skulle få ta bilder till sin portfolio som hon kunde visa framtida kunder.

Mer om badrumsrenovering kan du hitta på denna sida: https://www.stockholmsbadrumsrenovering.se/

Back to Top