Nanoblogg.se

Digitala lösningar med Playipp

Det kan vara svårt att hänga med i dagens digitala samhälle. Trots att det finns många digitala möjligheter så kan det ibland kännas skönt att få ordning på allt med Playipp eller liknande.

Meningen med digitala lösningar brukar vara att förenkla livet för användaren. Men kanske är du en av dem som ibland kan tycka att livet blir svårare med digitala system? Du kanske inte förstår vissa system eller känner att systemen kan vara bräckliga. Och kanske kan du tycka att du ska lära dig så många olika system att det snurrar i huvudet. Men då ska du veta om att det finns en lösning på alla digitala utmaningar. Olika sätt som exempelvis playipp. För meningen är ju att digitala system ska hjälpa dig att överblicka och organisera, såväl på arbetsplatsen som privat.

Playipp som digital informationstavla

Idag finns det flera enkla system som gör att du kan samla material, visa upp det för dina kollegor och även samarbeta. Det du behöver göra är att identifiera vilka digitala behov som du och dina kollegor har, och därefter kan ni skapa förutsättningarna för att kunna lösa det. Det kan vara en digital informationstavla, enkla spelare eller någon annan lösning som är skräddarsydd för företaget. Dagens smarta bild och ljud möjliggör även en lättare interaktion mellan mötesdeltagare som är på olika platser. Och i dagens arbetsklimat så är det viktigt att kunna känna att alla deltagare är nära, även om de kan vara på andra sidan av jordklotet.

Back to Top