Nanoblogg.se

Dörrautomatik – för att alla ska kunna öppna dörren i Stockholm

Dörrautomatik gör det enkelt för alla att öppna dörrar i Stockholm. Personal såväl som kunder har alla olika förutsättningar för att öppna en dörr manuellt.

Det kan låta som en enkel sak. Men att öppna en dörr behöver inte nödvändigtvis vara så enkelt. Det kan finnas många anledningar till att det är svårt att öppna dörrar. Fysisk funktionsnedsättning av temporär eller permanent karaktär är en anledning. Att man bär på en massa saker och har händerna upptagna är en annan.

Båda dessa anledningar är ofta förekommande tillstånd i det helt vanliga gatulivet. Alla människor har olika förutsättningar, och befinner sig på olika platser i livet. Ibland kommer man springandes med tio shoppingkassar. Andra gånger linkar man fram på kryckor. Sammantaget blir det en hel del tillfällen då dörrar innebär visst besvär.

Dörrautomatik för restauranger och butiker gör livet enklare

Den handlare eller restaurangägare som vill att det ska vara lätt att ta sig in i butik respektive restaurang bör med andra ord fundera på automatiska dörrar. Det finns många tekniska lösningar som är relativt enkla att installera. Om du funderar på att installera automatiska dörrar bör du självklart jämföra olika alternativ och välja en variant som passar din verksamhet.

Glöm inte att även tänka på personalens behov. Finns det dörrar längre in i lokalerna som skulle kunna anpassas med automatisk öppning för att förenkla arbetsdagen för dina anställda? Det kan till exempel handla om serveringspersonal som passerar en viss dörr med mattallrikar i händerna. För de flesta dörrproblem finns det en lösning. Ofta är det dörrautomatik som är den lösningen.

Back to Top