Nanoblogg.se

En takläggare i Göteborg målar om

Om taket på ditt villatak har börjat se tråkigt ut, behöver det inte nödvändigtvis läggas om helt och hållet. Låt en takläggare i Göteborg måla om taket.

Ditt vackra hus i utkanten av Göteborg har under flera år beundrats av kvarterets grannar. Inte minst har husets plåttak glänst i solens sken. Men med åren har taket mist lite av sin fräschör och vid en midsommarfest påpekar en granne att “Är det inte dags att göra något åt ditt hustak som inte längre lyser som i fornstora dagar?”.

Veckan efter midsommar tar du kontakt med ett företag som sysslar med att vårda tak och inte minst lägga om plåttak. Du vill att en takläggare undersöker taket noggrant och kommer med förslag på åtgärder. Finns det risk för att vattenskador uppkommer eller att plåtar plötsligt kan ge sig iväg vid en kommande höststorm?

Inspektion av takläggare i Göteborg

Den takläggare som kommer på besök kan det mesta om hustak och har även lång erfarenhet av takmålning i Göteborg. Efter att ha klättrat upp på taket kommer takläggaren med ett lugnande och positivt besked. “Det finns några plåtar runt skorstenen som släpper lite, men det kan vi lätt åtgärda”. Däremot tycker jag att ni ska låta tvätta och måla om taket”.

“Går det att måla om taket i en annan färgnyans än den nuvarande?” undrar du. “Det skulle vara intressant att överraska grannarna och ge dem svar på tal”. Takläggaren vet besked och menar att takmålning ger många fördelar utöver det rent estetiska.

Back to Top