Nanoblogg.se

Få din egna coach på rusta och matcha

På programmet rusta och matcha får du en egen coach som hjälper till att matcha dig med jobb. De ger möjligheter att lyckas med att få ett jobb som passar dig.

Allt för många i Sverige har problem med arbetslöshet. Det finns många jobb på marknaden, trots det kan det vara svårt att få ett, av olika anledningar. Det som är viktigt är att man inte ger upp hoppet, för även om det ser mörkt ut, så finns det ett ljus. Vi har exempelvis Arbetsförmedlingen som kan vara en bra hjälp.

Utöver det finns det även andra bra tjänster, som kan vara till stor hjälp för den som är arbetslös. En av dessa är rusta och matcha. Detta är något man kan få tillgång till via Arbetsförmedlingen. Då får man en mer personlig och anpassad hjälp på vägen till jobb.

Vad är rusta och matcha?

Rusta och matcha är en tjänst där arbetslösa får hjälp att snabbare hitta ett jobb. Det innebär inte bara att de ska komma dit på plats och söka jobb, utan det är så mycket mer. Man får en egen coach som går igenom vad man söker och vad man vill ha.

Tillsammans går man genom cv:t och ser vad som kan förbättras. En annan sak som kan ingå är att träna på intervjuer. Där får man lära sig hur man ska svara och vilka frågor som kan tänkas komma. Är du arbetslös, ta hjälp av tjänsten rusta och matcha i Örebro.

Back to Top