Nanoblogg.se

Flyttstädning underlättar i Göteborg

Många har idag ett fullbokat schema med jobb och fritidsaktiviteter. Vilket gör att saker som en flytt blir för mycket och flyttstädning i Göteborg kan hjälpa.

Det nya huset skulle renoveras innan det var dags för Anna och Bengt att flytta in. Något som passade dem perfekt då den nuvarande bostaden inte behövde flyttas ur än på flera veckor. Planerna var satta och det kändes som om de hade full kontroll. Men det är farligt att ta ut något i förskott då mycket kan komma emellan. Vilket det också gjorde i detta fallet.

Paret som skulle köpa deras lägenhet hade fått trubbel. De var nu tvungna att flytta tidigare än beräknat och behövde bostaden redan om en vecka. Visst kunde Anna och Bengt säga nej, men då var det troligt att köparen skulle dra sig ur. Situationen var akut.

Svaret var att boka flyttstädning

Allt hade varit ok om det inte varit för att barnen hade innebandyturnering i en annan stad under helgen. Familjen hade bokat in sig på hotell och skulle resa redan på fredag eftermiddag. Flyttfirman kunde ändra bokningen till torsdagen och hjälpa till med all packning samt magasinera möblerna en kort tid, så det var ok. Däremot behövde de få hjälp med flyttstädning.

De tycktes ha ett galet flyt för den första städfirman de kontaktade kunde ta sig an jobbet. Annas bästa vän skulle släppa in städfirman och sedan låsa när de städat färdigt. Anna var helt slut när allt äntligen gått i lås. Det hade aldrig gått utan flyttstäd i Göteborg.

Back to Top