Nanoblogg.se

Företag som är proffs på byggskyltar

Bygger man fastigheter till försäljning är varje chans till reklam viktig. Som att exempelvis använda sig av byggskyltar för att visa alla fördelar med bygget.

Den nya fastigheten som skulle inhysa kontor var under byggnation. Platsen var strategiskt placerad och skulle förhoppningsvis bli hem för flera stora företag. Det var åtminstone målet. Men för att oddsen skulle vara så höga som möjligt hade Erik, som var ägare till bygget, beställt byggskyltar till byggarbetsplatsen. Allt för att synas så mycket som möjligt.

Morgon- och eftermiddagstrafiken var en strid ström av möjliga hyresgäster. Då de skulle se skyltarna om företagshotellet varje dag skulle det etsa sig in i minnet och deras tankar. Det var så ideér om flytt till nya lokaler ofta kom till. För att göra dessa byggskyltar mer synliga var de upplysta under de mörka timmarna på dygnet.

Byggskyltar kammade hem största kunden

Så långt innan bygget var klart fick Erik ett samtal som skulle göra den stora affären möjlig. Ett ledande internetföretag ville inte hyra några kontor. De ville hyra alla sex våningarna. Erik kunde knappt tro att det var sant. Under samtalet visade det sig att just deras byggskyltar hade varit starten till affären.

Företaget hade redan bra lokaler men när VDn passerat bygget under flera veckor hade en idé tagit form och till sist var det en självklarhet att företaget skulle byta destination. Tillsammans med jurister sattes hyreskontrakt upp och inom kort var alla papper klara. Fastigheten var uthyrd och snart kunde pengarna rulla in.

Back to Top