Nanoblogg.se

Golvslipning ett miljöval i Göteborg

När det är dags att göra något åt golvet i Göteborg finns två alternativ. Det ena är att köpa nytt och lägga. Det andra att göra en golvslipning i huset.

Kristin var i ett lyckorus. Hon och Anders hade bott i många olika bostäder och orter på grund av sina jobb. Nu hade de bestämt sig för att det fick vara nog. De skulle slå sig ner utanför Göteborg och bilda familj. Båda tyckte det skulle bli skönt att stanna på en plats och deras längtan efter barn var stor.

Det nya huset låg utanför Göteborg med närhet till havet. De hade haft råd till det då det var ett renoveringsobjekt som krävde en del. Men för dem skulle det räcka gott med att fixa väggar och golv. De kontaktade en golvläggare för att få lite goda råd innan de började. Golvet hade massor av hack och behövde troligtvis bytas.

Golvslipning sparar miljö och pengar

Golvläggaren tittade på golvet och frågade om han fick ta bort en list för att se tjockleken på golvet. Det fick han. När han tittade och kände log han nöjt. Sen berättade han att det kunde slipas och få tillbaka sin vackra utseende. Valde de att göra golvslipning skulle de även värna om miljön genom att återanvända det gamla materialet.

Företaget som gjorde golvslipning i Göteborg kom till huset när alla väggar var klara. Allt för att inte förstöra det nygjorda golvet. Detta slipades efter alla konstens regler och paret häpnade över hur vackert det blev. Nu hade de snart gjort sin första renovering och kände sig mycket nöjda med resultatet.

Back to Top