Nanoblogg.se

Hitta en djurvänlig flyttfirma i Stockholm

Om du inte har någon hundvakt när flytten ska gå till eller från Stockholm, så försök hitta en flyttfirma som erbjuder speciella tjänster för husdjur.

Att flytta till en ny bostad innebär oftast en stor omställning i livet. Särskilt påtagligt blir det om man flyttar till en ny ort och dessutom börjar ett nytt jobb samtidigt. Att däremot flytta inom till exempel Stockholm och kanske få närmare till det jobb man redan har, kan visserligen också vara påfrestande. Men när allt det praktiska är fixat så är livet i stort sett sig likt jämfört med innan flytten.

En sak som man dock inte tänker på är vilken enorm förändring en flytt betyder för ens husdjur. En hund, till exempel, kan vara känslig för förändringar i sin omgivning och stressas väldigt av en flytt. Först är det hela havet stormar när allting packas ned i den gamla bostaden. Sedan är allt nytt, både inne och ute, på den nya bostadsplatsen.

Flyttfirma med djurskötare

Djur behöver en lugn och trygg miljö för att känna sig säkra under en flytt. Det är viktigt att så gott det går minimera stressfaktorerna och att försiktigt ändra rutinerna, för att hjälpa dem att anpassa sig.

Man kan försöka hitta en flyttfirma som erbjuder särskilda tjänster för att underlätta flytt för husdjur. Det kan till exempel vara transport i anpassade burar eller speciell personal som kan hantera djur under flytten. Det bästa för djuret är dock att få tillbringa någon dag hos en välbekant person, tills allt nytt är på plats.

Hitta och kontakta en pålitlig flyttfirma här: www.flyttexperten.com

Back to Top