Nanoblogg.se

Hyra av mark i Stockholm

Den som äger en bit mark i Stockholm kan numera erbjuda möjligheten att hyra hela eller delar av den. En affärsidé som idag har blivit mycket populär.

I större städer brukar det vara tät bebyggelse i stadens centrum. Något som kan ställa till med stora utmaningar för privatpersoner eller företag som av någon anledning är i behov av mer mark än vad som står till buds.

Men som tur är så finns det markägare som har som affärsidé att hyra ut hela eller delar av sin mark till privatpersoner eller företag. Ett upplägg som innebär att du kan nyttja marken till något tillfälligt eller tidsbestämt, vilket gör det lättare för dig i din vardag. Och det kan vara kontrakt som på många sätt liknar de som tecknas när det handlar om lokaler av olika slag.

Varför hyra mark?

Är du på jakt efter att hyra mark i Stockholm? Då är du troligen representant för en förening eller ett företag som under en viss tid behöver extra mark för verksamhetens skull. Kanske handlar det om att det behövs ett lager för material, fordon eller maskiner? Eller så kanske ni behöver extra ytor för att kunna utföra montage, reparationer eller andra utrymmeskrävande åtgärder.

För den som hyr mark, istället för att köpa, kan detta vara räddningen som gör att verksamheten kan fortsätta i rätt takt. Och det kan även göra att kostnaderna kan hållas nere, jämfört med att köpa egen mark. Mark som kanske skulle finnas på stora avstånd utanför staden.

Back to Top