Nanoblogg.se

Hyra buss Uppsala – tips & råd

Dags att åka iväg från Uppsala till en konferens i en annan stad? Ska ert sällskap åka från Uppsala till en annan stad för nöje och för lite välbehövlig vila från jobb och vardag? Har fotbollslaget en cup som ska spelas nere i Skåne? Oavsett vilket så kommer ni att behöva lösa den logistiska knut som alla typer av resor för med sig.

Kort sagt: hur ska ni ta er från plats A till plats B? Ett bra tips – oavsett storlek på sällskapet – är att hyra buss och att kontakta ett företag inom bussuthyrning i Uppsala. Bussen är ett tyvärr ofta bortglömt alternativ som har enorma fördelar och som klarar av – utan tvekan – en jämförelse med exempelvis flyg, tåg eller bilar. Att hyra buss har väldigt många fördelar och några av dessa ser ut som följer:

  • Billigare. Det är billigare att hyra buss än vad det är att flyga, åka tåg eller åka i en massa separata bilar.
  • Bättre för miljön. Tåget är bäst ut en miljöaspekt, men då handlar det också om en resa som är både dyr och opålitlig. Flyget är absolut sämst och det är betydligt bättre för miljön att välja att hyra en buss än att åka i flera bilar – på samma sätt som man gör inom kollektivtrafiken.
  • Bättre komfort. En modern buss har alla bekvämligheter man kan önska: fräsch toalett, gott om benutrymme, sköna säten, AC och Wifi. Man åker helt enkelt komfortabelt och en annan fördel är att man åker tillsammans – och därmed också kan samtala med alla.

Där hade vi några fördelar med att hyra buss. En annan sådan handlar om att man också kan skräddarsy resan på ett helt annat sätt än om man flyger eller åker tåg. En bensträckare, en liten avstickare eller en extra dag – inga problem. Företag inom bussuthyrning i Uppsala är dessutom experter på att hjälpa kunderna med den logistiska planeringen. Det gör att ni kan maximera er vistelse och att ni slipper en massa dödtid.

Det finns två viktiga saker att tänka på i samband med att man ska hyra buss i Uppsala. Det första är att undersöka vill företag som erbjuder tjänsten – och vilka priser de begär. Ta in offerter och förhandla lite! Det andra är att verkligen se till att räkna rätt på hur många ni är. Handlar det om ett företag som ska iväg på en resa så måste ni på ett tidigt stadie se till att få med rätt antal på listan. Hyr ni en buss för 80 personer och där endast 30 dyker upp – ja, då kommer priset att bli högt i slutändan.

Back to Top