Nanoblogg.se

Intensivkurs, en snabbare väg till körkortet i Stockholm

Att ta körkortet kan kännas som en lång process. Därför väljer en del att istället gå en intensivkurs i Stockholm. På några veckor är körkortet klart.

Ina kunde knappt bärga sig, allt hon ville var att ha sitt körkort nu. Ina har alltid varit en bilfantatiker. Hon fick sin första epatraktor när hon var 15 år. Den körde hon dagligen. Men så mycket tid hon förlorade på grund av hastighetsbegränsningen! Det var ingen lösning att åka långt med epan. Utöver det så övningskörde hon också i vanlig bil.

Inte så mycket som hon ville, men det berodde på att föräldrarna inte hade tid. Så när dagen väl var kommen och hon fick ta sitt körkort, då fanns det inget att vänta på. Tack vare all denna körning innan, så hade hon koll på det mesta. Det gjorde att en intensivkurs i Stockholm var det perfekta sättet för henne att ta körkortet.

Hur lång tid tar en intensivkurs?

Intensivkursen kunde ta olika lång tid, allt berodde på hur mycket erfarenhet man hade sedan tidigare. För Inas del var det perfekt, eftersom hon både kunde köra och hade koll på teorin. Med hårt pluggande och engagemang så hade hon körkortet i sin hand på bara några veckor.

Det finns körskolor som erbjuder intensivkurs där även möjligheten att övernatta nära körskolan är ett alternativ. Eftersom det är långa dagar behöver man bo nära eller på plats. Eftersom Ina redan bodde i närheten av körskolan så löste hon transporten dit dagligen istället.

Läs mer om en intensivkurs för att ta körkort, på denna sida: https://www.intensivkursstockholm.com/

Back to Top