Nanoblogg.se

Låt målare i Stockholm tapetsera väggen

Att anlita en målare är det perfekta valet för den som ska renovera i Stockholm. Det är ett bra val för att minimera tiden när det gäller renoveringsstök.

Julia log för sig själv när hon stängt dörren till sin dotters rum. Varje ålder hade verkligen sin charm och sina problem. Att vara 11 år är verkligen inte lätt. Ena dagen leker man med hästar och dockor, andra dagen är det sminkprojekt efter någon influencer.

Julia uppskattade att dottern använde sin fantasi ännu, det skulle hon ha nytta av långt upp i livet. En del kompisar hade förvandlats till pre-teens och trippade omkring med handväska på stan. Dottern hade dock önskat att få göra om sitt rum, och det förstod Julia så väl.

Tapetsering och grundarbete fixar målaren

Även om Julia gärna hade behållit det ljuvliga rosa rummet de gjorde i ordning när dottern var nyfödd, så var det dags att förändra och tänka på tonårstiden. Julia hade lovat att de skulle fixa nya tapeter och möbler till rummet. Helt ärligt fattade Julia inte riktigt vad hon lovat.

Hon hade tummen mitt i handen och skulle då rakt inte få upp en enda tapet själv. Det fanns bara en utväg – att kontakta en målare som kunde rädda henne och fixa tapeterna. Om hon såg till att göra det när det var pappavecka skulle hon kunna låtsas att hon gjort det själv och imponera på dottern. Julia skrattade för sig själv, det var ju den bästa planen någonsin!

Back to Top