Nanoblogg.se

Mäklare har lättare att sälja homestylade lägenheter på Kungsholmen

De flesta mäklare på Kungsholmen kan förmedla kontakt med inredare som hjälper dig med homestyling inför försäljning. Det kommer att öka dina säljchanser.

Att inreda en lägenhet är något många tycker är roligt. Heminredning är dessutom en mycket trendig syssla, som många till och med kan göra karriär på som influencers på sociala medier. Men det är viktigt att veta att heminredning och homestyling inför försäljning är två helt olika saker.

När det är dags att sälja din lägenhet på Kungsholmen, kan din mäklare ge dig kontaktuppgifter till en bra firma som utför just homestyling och homestaging inför försäljning. Även om du har bra koll på inredning till vardags finns det många hemliga yrkesknep och tricks som behövs för att mäklarbilderna verkligen ska nå ut till så många potentiella köpare som möjligt.

Mäklare märker resultatet från homestylingen

Tricket är att inreda lägenheten varmt men opersonligt. De nya spekulanterna kommer vilja kunna projicera bilden av sina egna drömliv på lägenheten. Inte utläsa spår av det liv säljaren har levt i sitt hem. Hur man bäst gör detta, är yrkeskunniga heminredare med inriktning mot bostadsförsäljning proffs på.

Du som ska sälja lägenhet gör alltså klokt att istället fokusera på hur du vill inreda ditt kommande hem. Kanske har mäklaren som säljer lägenheten andra objekt till salu som kan vara aktuella för dig att köpa? När du tittar på bilderna kommer du säkert märka hur lätt det är att leva dig in i hur livet i det nya hemmet skulle vara. Det är ett tecken på att mäklaren använt sig av samma inredare som hen rekommenderat dig. Via denna hemsida kan du kontakta en mäklare som har koll på läget: www.mäklare-kungsholmen.se

Back to Top