Nanoblogg.se

Mäklare med objekt i Upplands Väsby

De hade egentligen inte funderat på att köpa hus. Men vid ett besök hos en mäklare på nätet, hade de hittat ett par hus som var av intresse i Upplands Väsby.

Efter att ha vuxit upp i hus så var det något som alltid hade dragit i dem båda. De hade helt enkelt aldrig trivts i den lägenhet som de flyttat till, ganska snabbt efter att de hade blivit tillsammans. Och nu när det var ett barn på väg så kände de båda att det var dags att skaffa ett hus med en trädgård.

Det var en söndagseftermiddag som de satte sig i soffan med en laptop och varsin kopp te, för att se vad som fanns i husväg hos mäklare i Upplands Väsby. Och det var en hel del som dök upp på skärmen, när de tryckt in sina sökord. Till och med ett hus som de verkligen tyckte såg intressant ut.

Kontakt med mäklare i Upplands Väsby

Eftersom de hade god ekonomi, och hade gjort en koll med sin bank, så var det inte något att vänta på. De valde en mäklare i Upplands Väsby, som hade hus som de tyckte om, och fyllde snabbt i kontaktformuläret.

Dagen efter fick de ett telefonsamtal från mäklaren som de hade kontaktat. Det var visning redan samma kväll och de tackade genast ja till att komma. Tiden verkade gå långsammare än någonsin innan det äntligen var dags att träffa mäklaren och se på huset som de hade valt ut.

Back to Top