Nanoblogg.se

Målare med företag i Stockholm

Det är många målare i Stockholm som har egna företag, där de arbetar själva eller har personal. Men är det en fördel eller nackdel för firmans kunder?

I Stockholm är det mycket vanligt att man startar eget företag, för att göra det man ändå gör. Som att snickra, skriva, sy kläder, laga mat eller måla hus. Det kan vara så att man vill ha en frihet att vara sin egen chef, eller för att man har en idé som man vill förverkliga. Men det kan även finnas en hel del ekonomiska fördelar med att ha sitt eget företag, där man inte enbart får en lön.

Bland målare är det ganska vanligt att man därför väljer att starta ett eget företag, eller att man går ihop med någon kollega. Det företaget kan man därefter välja att hålla på den nivån. Eller så väljer man att efter en tid anställa även andra målare. Och då kan man välja att fortsätta måla själv eller kanske enbart jobba med det administrativa.

Kund till målare i Stockholm

För den som är kund till en målare i Stockholm brukar hela samarbetet börja med att man kontaktar firman för att göra en beställning, eller förfrågan. Då är det enbart fördelar ifall den som är ägare av firman också har stor kunskap inom målning, så att man kan få korrekt pris och ytterligare information.

Men om man har nytta eller inte av att vara kund till ett större, eller mindre, företag är svårt att säga. Det beror mer på de som äger företaget.

Back to Top