Nanoblogg.se

Moderna tandimplantat som sitter bra i Stockholm

Att byta ut ett gammalt tandimplantat i Stockholm kan ge dig en tryggare vardag. Särskilt om du har ett äldre, illasittande implantat som trillar ut då och då.

Tandimplantat som sitter dåligt riskerar att falla ut. Du som har ett sådant insatt just nu vet vilken otrygghet det skapar i vardagen. Men visste du att det inte alls behöver bli särskilt dyrt att byta ut ditt gamla tandimplantat mot ett modernt? Sannolikt kommer det också bli en mycket smidigare process att sätta in det, i alla fall om det var länge sedan du satte in ditt nuvarande implantat.

Tekniken kring tandproteser och tandimplantat har nämligen gjort sjumilakliv de senaste åren. Modern tandteknologi är vida överlägsen den som erbjöds patienter på tandklinikerna under nittiotalet. Så om du går omkring med ett gammalt, icke-fungerande tandimplantat, ta gärna kontakt med en klinik som arbetar med implantat för att diskutera dina förutsättningar.

Vad kostar ett tandimplantat i Stockholm?

Du kommer snabbt få en överblick på vilket pris på tandimplantat i Stockholm som gäller på marknaden. På marknaden för tandvård gäller vad som kallas för fri prissättning, vilket innebär att kliniker är fria att sätta de priser de själva önskar. Detta i kombination med den fria konkurrensen har fört med sig att priserna landat ganska lika på olika kliniker.

Självklart finns det dock skillnader i pris hos olika tandkliniker. Du har med andra ord allt att vinna på att jämföra priset mellan olika kliniker, och välja den klinik som ryms inom din budget. Många kliniker erbjuder en kostnadsfri konsultation för att du ska kunna veta vilka förutsättningar du har, och vilka typ av implantat som finns på marknaden.

Back to Top