Nanoblogg.se

På en bilskrot i Vänersborg kan du både skrota och avregistrera din bil

Om du ska lämna din bil på en bilskrot i Vänersborg är det viktigt att du tar med handlingar som styrker att det är din bil, ett bevis på att du är ägare. Det är det senaste registreringsbeviset.

Du kan vända dig till en auktoriserad bilskrot i Vänersborg om det är dags att skrota din bil. Om du kan ta dig dit själv och inte behöver bärga bort bilen så kan du få uppemot en fyra tusen kronor för din bil. Behöver du däremot hjälp att hämta upp den så kan summan sjunka med en tusenlapp och du hamnar på i runda slängar tre tusen kronor. Men det är inte heller fy skam. Vad som krävs för att du ska få den summan är att det är en komplett bil med något som kallas originalkatalysator. Ibland kan det hända att alla delar inte finns, och då kan priset sjunka lite eller drastiskt mycket. Det beror alltså lite på i vilket skick din bil är.

Att avregistrera bilen på bilskroten är viktigt

För att du ska kunna känna dig trygg ser du till att avregistrera bilen samtidigt som du lämnar in den. Annars kan du lätt råka ut för att bilen säljs vidare och du vet inte vem som äger den men blir ändå den som ska stå för notan medan någon annan åker runt i din gamla bil utan ägarpapper. Det kan bli en dyr historia för dig. Läs mer om bilskrot på denna hemsida: bilskrotvänersborg.se

Back to Top