Nanoblogg.se

Parkering Arlanda – ge din semester en bra start

Att flyga från Arlanda och bo i Stockholm är inga större problem. Logistiken ligger öppen. Antingen tar man en taxi, en flygbuss eller också så väljer man att ta det snabbtåg som går från T-Centralen. Det är bara att se till att man har med sig passet, resväskan och allt annat.

För personer som ska resa utomlands via Arlanda och som bor i andra städer däremot – där kan problem komma i samband med logistiken. Hur ska vi ta oss till Arlanda och hur ska vi ta oss hem? Väljer man bilen så väljer man bekvämligheten i att alla får plats och att man själv styr över när man vill åka och när man vill anlända till Arlanda.

Smidigt med långtidsparkering

Det enda problemet handlar om parkering Arlanda – tror man i alla fall. Faktum är att många har en felaktig bild av långtidsparkering vid Arlanda och tänker sig att det handlar om något som kostar en massa pengar och som kommer även med andra problem.

Sant är att det kostar pengar att lösa långtidsparkering vid Arlanda – lika sant är det dock att det inte alls handlar om några hutlösa summor. En veckas parkering? 650 kronor. Två veckors parkering? En rund tusenlapp. Jämför detta med att betala exempelvis tågbiljetter för en familj på fyra stycken personer och du kommer ganska snabbt att inse att bilen är ett betydligt billigare alternativ – även med bensin/diesel inräknat i priset.

Transfers inkluderas i priset

Parkering Arlanda innebär även att du med elbil får ett alternativ. Du kommer dock att få betala omkring 500 kronor för att få din bil laddad och fulltankad i samband med att du kommer hem igen.

Många tänker sig även att man måste ordna med taxi i samband med att man väljer långtidsparkering vid Arlanda. Parkeringarna ligger en bra bit från terminalen och man kan sällan gå med tanke på all packning. Det fina är att transfer i inkluderad i priset. Du får både skjuts till terminalen då du anländer med din bil – och du blir hämtad och skjutsad till densamma när din semester är över.

Det handlar, helt enkelt, om ett väldigt prisvärt sätt att ta sig till Arlanda innan du ska vidare ut i världen. Din bil är i trygga händer – till ett riktigt bra pris!

Back to Top