Nanoblogg.se

Ta vara på dina talanger med rusta och matcha

Att söka jobb kan vara en utmanande uppgift. Med rusta och matcha får du stöd och får ta lärdom av erfarna arbetsmarknadsexperter som hjälper dig med allt från ditt cv till intervju.

Du! Du har unika talanger och kunskap som bara du besitter. Med rusta och matcha får du hjälp av en jobbcoach som vet exakt hur du ska använda dem för att få ditt nästa arbete. Rusta och matcha är en service som skräddarsys efter dina mål, önskningar och kompetenser. Du kommer att få hjälp med att skriva intresseväckande cv och personligt brev. Du kommer att få tillgång till ett stort nätverk med arbetsgivare. Hitta de gömda jobben. Lära dig hur en bra intervju går till så du gör ett bra intryck på arbetsgivare. Det kan vara en djungel när man ska söka jobb och vare sig du har arbetat många år och vill ha ett ombyte eller om du är ny på arbetsmarknaden så kan du behöva stöd i processen.

Rusta och matcha för en snabb väg ut till arbete

Rusta och matcha ersätter tidigare stöd och matchning. Målet är att du ska komma i sysselsättning så snabbt som möjligt. Det gäller inte bara arbete utan även utbildning som leder till ditt framtida drömyrke. Du kommer att få möjlighet att göra praktik, hjälp till att hitta praktikplats och mer. Du har något som är unikt du. Ta vara på det med rusta och matcha och hitta ditt nya jobb.

Back to Top