Nanoblogg.se

Tandvård lär dig vårda tänder i Solna

Den som jobbar med tandvård i Solna kan så mycket mer än bara enkla kunskaper om tandborstning. Ta emot deras tips, och lär dig hur en tandtråd ska dras.

Borsta tänderna när du är riktigt glad! Och alla andra dagar. Två gånger om dagen, minst. Gärna en gång efter lunch också. Och så en omgång med tandtråd. Varje dag. Men kom ihåg att tandtråden faktiskt inte måste komma in i anslutning till en tandborstning. Det går bra att ta det när som helst under dagen.

Allt detta är rudimentär information som du får ta del av när du uppsöker tandvården på någon av Sveriges och Solnas alla tandkliniker. Därtill kommer en hel del expertråd och tricks som bara en äkta tandläkare eller tandhygienist kan ge dig. Du har alltså all anledning att boka in ett besök hos tandvården, trots att du redan vet den ovan givna informationen om tandborstning och tandtråd.

Tandvård i Solna vet hur man kör med tandtråden

Hos en klinik för tandvård i Solna kan du till exempel få träffa en tandhygienist som visar dig exakt hur du ska göra med tandtråden. Detta är långt ifrån självklart. Faktiskt blir många människor förvånade när de får se en riktig expert köra loss med tråden. Långt ned mellan tänderna ska den.

Särskilt om det var länge sedan du använde tandtråd, kan det kännas som om den ska ned bisarrt långt i tandköttet. Men det är i sin ordning. Troligtvis är ditt tandkött lite inflammerat efter att ha gått utan tandtråd så länge. Och då sväller det upp över tänderna. Efter någon veckas korrekt tandtrådsanvändning ska du se att det slutar blöda varje gång du filar med tråden.

Back to Top