Nanoblogg.se

Underlätta flytten med hjälp av en flyttfirma i Sollentuna

Att flytta innebär mycket jobb. Du måste packa, bära ut, köra, bära in, flyttstäda. Men allt det här kan du ta hjälp med. Anlita en flyttfirma i Sollentuna.

Vid en flytt tar de flesta hjälp på något sätt. Kanske har du en stor och hjälpvillig bekantskapskrets som hjälper dig att bära och köra. Men för många är det bättre att ta hjälp av en flyttfirma. Faktum är att de flesta flyttfirmor kan hjälpa dig precis så lite eller mycket som just du vill och behöver.

Du kan få flyttkartonger, och hjälp med att packa ner allt, bära ut allt ur din gamla bostad, köra hela bohaget, bära in det, packa upp och till och med flyttstäda ditt gamla boende. Eller så packar du själv – i egna eller flyttfirmans flyttlådor – och flyttfirman gör resten. Då har du själv full koll på var allt är packat, men du slipper det tunga jobbet.

Jämför priset för olika flyttfirmor

Flyttfirman kan packa ömtåliga saker som glas och porslin – så att allt håller – medan du packar resten. Kanske har du bara någon tung möbel, som ett piano eller kassaskåp, som du vill få hjälp att flytta, medan du gör resten. Du som flyttar till en mindre bostad, eller som tillfälligt ska flytta till en annan ort eller ett annat land kan få hjälp att magasinera möbler och andra ägodelar.

Om du vill anlita en flyttfirma i Sollentuna behöver du såklart veta vad det kostar. Priset påverkas av hur mycket du vill ha hjälp med, samt om ditt bohag ska bäras i trappor. Be några olika flyttfirmor om en offert, så kan du jämföra. Samtliga delar i en flytt ger rätt till rutavdrag. Du kan alltså få ersättning för upp till halva arbetskostnaden. Det brukar flyttfirman hjälpa dig att ansöka om.

Back to Top