Nanoblogg.se

Undersökning av stopp i avlopp i Stockholm

Under helgen hade en villa i Stockholm drabbats av stopp i avlopp. Nu var tekniker på väg ut till familjen för att se vad som gick att göra åt problemet.

Det är aldrig kul när det blir stopp i avlopp. Men om man bor i Stockholm kan man snabbt få det åtgärdat. Och det var precis det som hände när en familj upptäckte ett stopp på morgonkvisten och fick ta sig iväg till jobbet utan den sedvanliga morgonduschen.

Som tur var gick det att få hjälp redan senare samma dag. Då fick man se en spolbil ståendes på familjens uppfart och personal som arbetade snabbt med att få loss stoppet i avloppet. Ett stopp som senare visade sig vara orsakat av familjens treåring som hade lekt brevlåda i toaletten och spolat ner både gosedjur och pyjamasen.

Stopp i avlopp som utmaning i Stockholm

Om man tittar på reklam kan man se en mängd olika medel och verktyg som man kan använda sig av när det blir ett stopp i avloppet. Men tyvärr handlar det ofta om ett värre stopp i avloppet än vad dessa medel kan lösa. Det är då man får ta hjälp av företag som har detta som sin affärsidé.

Men det är inte alltid lätt att lösa ett stopp i avloppet i Stockholm, inte ens med en ordentlig spolning av rören. Det är då man kan få ta till en kontroll av avloppet, en kontroll som görs med en kamera, för att se var problemet finns.

Back to Top